Osmijeh

O nama: Osmijeh donisi vijesti iz područja stomatologije za zubare, zdravstvene radnike i sve ostale.

Zašto je briga o zubima toliko važna?

Briga o zubima jedna je od onih stvari kojima baš i ne pridajemo dovoljno pažnje. Ali važno je osigurati da činite sve što možete kako biste zaštitili svoje zube. Ipak, nije uvijek lako znati što tražiti. Dakle, danas ću vam reći na što točno trebate paziti i što učiniti kako biste bili sigurni da ćete zaštititi svoj osmijeh.

Zašto je briga o zubima toliko važna?

Posted by Jana Krivokapić on 2022-11-05

Kako sprijećiti karies?

Poznajem mnogo ljudi koji pate od karijesa, što je stvarno tužno, pogotovo jer živimo u eri u kojoj postoji toliko mnogo načina da se izbjegnu problemi sa zubima. Srećom, otkrio sam kako spriječiti karijes i volio bih to danas podijeliti s vama.

Kako sprijećiti karies?

Posted by Jana Krivokapić on 2022-11-06

Savjeti za održavanje čistih i zdravih zubi?

Volim prati zube jer me čine svježom i živom. Također mi daju osjećaj smirenosti i mira. No, znam da postoji mnogo drugih načina da osiguram da brinem o svojim zubima. Jedna stvar koju stvarno ne volim raditi je čišćenje zubnim koncem. Nije zabavno i prilično ga je teško savladati. Stoga sam odlučio smisliti nekoliko ideja koje bi mi pomogle da poboljšam svoju rutinu oralne higijene.

Savjeti za održavanje čistih i zdravih zubi?

Posted by Jana Krivokapić on 2022-11-07

Pasta za zube pomaže nam ukloniti čestice hrane iz usta

Nikada nisam razmišljao o tome da bi pranje zubi moglo imati neku drugu korist. Ali nakon što sam otkrio da mi također pomažu u uklanjanju bakterija iz tijela, odlučio sam dalje istražiti. I ono što sam otkrio bilo je iznenađujuće.

Pasta za zube pomaže nam ukloniti čestice hrane iz usta

Posted by Milojka Savić on 2022-11-06

Kako restauracija zuba može poboljšati vaš život?

Restauracija zuba može vam poboljšati život ako o tome razmišljate iz različitih kutova. Može vam pomoći da vratite samopouzdanje i samopoštovanje kada se ponovno nasmiješite nakon što ste izgubili jedan od zuba. Možete ponovno uživati u jelu bez brige da ćete oštetiti usta. Ponovno se možete osjećati kao sami. I što je najvažnije, možete živjeti dulje zahvaljujući novom zdravlju zuba!

Kako restauracija zuba može poboljšati vaš život?

Posted by Janica Krivokapić on 2022-11-17

Osmijeh